مشارکتجویی و تقاضامحوری آموزشها، راهبرد جدید سازمان آموزش فنیوحرفهای در چابکسازی ارائه آموزشهای مهارتی

معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنیوحرفهای در مراسم معارفه سرپرست جدید ادارهکل استان آذربایجانشرقی، مشارکتجویی و تقاضامحوری آموزشها را راهبرد جدید سازمان آموزش فنیوحرفهای در چابکسازی ارائه آموزش های مهارتی، عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور، «فاطمه منصوری» این سازمان را متولی ارائه آموزشهای مهارتی غیررسمی و تربیت منابع انسانی ماهر در کشور برشمرد و افزود: بهروزرسانی آموزشهای فنیوحرفهای متناسب با بازار کار به شدت احساس میشود و باید این آموزشها در زیست بوم اشتغال کشور قرار گیرد و با یک مشارکت استراتژیک میتوانیم موفقیتهای بیشتری را برای جامعه هدف رقم بزنیم.
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت، ادامه داد: این امر مورد توجه مسئولان و مدیران این سازمان بوده است، ولیکن امروز با توجه به کمبود امکانات بخش دولتی و عدم چابکی به اندازه بخش خصوصی، باید تمامی این بخشها را همپای هم، با برونسپاری و مشارکتهای صحیح، جلو ببریم. در این راستا اصلاح نظام آموزش فنیوحرفهای اهمیت ویژهای پیدا میکند.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع سرمایهگذاری در استانداریها و کمک به طرحهای توسعهای، تصریح کرد:پیش از افتتاح هر طرح، باید به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز اندیشید و هدف نهایی، سفارشگیری نیروی کار از شرکتهای فعال کشور است.
معاون پژوهش، خاطرنشان کرد: سازمان آموزش فنیوحرفهای به تنهایی با کمبود منابع مواجه است و نیاز به مشارکت همه بخشها برای بهبود این روند دارد که با انعقاد تفاهمنامههایی با وزارتخانههای مختلف و برنامههای سرمایهگذاری در شرکتهای فعال ملی و برگزاری دورههای آموزشی متناسب با نیاز آنان در تقاضامحوری آموزشهای مهارتی گام بلندی برداشته شده است.
وی با اشاره اجرای «طرح همنوا» و همکاری وزارت آموزشوپرورش و تبادل و اشتراکگذاری اساتید، بیان داشت: با این همکاری رشتههای هنرستانی نیز با نیاز جامعه تطابق پیدا کرده و ارتقاء مییابد. اجرای این طرح با توجه به ظرفیتهای بالای استان، میتواند فرهنگ کار را از مقاطع تحصیلی پایین در جامعه توسعه دهد.
منصوری افزود: حوزه اقتصاد دیجیتال، کنسرسیوم مهارت، تقویت ارتباطات با اتاق بازرگانی و ایجاد پل ارتباطی میان فرصتهای سرمایهگذاری در کشور با بخش خصوصی از طریق راهکار کشوری، میتواند برای آذربایجانشرقی، فرصتی طلایی ترقی باشد. وی همچنین به اهمیت طبقهبندی صلاحیت تکنسینها اشاره کرد و گفت: سنجش صلاحیت شغلی، یکی از اولویتهای ما در سازمان است که طبقهبندی کارگران و تکنسینهای ماهر برحسب میزان مهارت را شامل میشود و زیرساختهای این امر در استان فراهم است که امیدواریم بتوانیم در سال آینده شاهد راهاندازی اولین مرکز ملی سنجش صلاحیت شغلی باشیم.
در پایان از «علی مشایخی»، مدیرکل سابق استان تقدیر و «فرهاد نظری هریس» به عنوان سرپرست ادارهکل آموزش فنیوحرفهای استان آذربایجانشرقی معرفی شد.
بر اساس این گزارش، «علی مشایخی» طی حکمی از سوی غلامحسین محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور به عنوان «نماینده ویژه و رئیس ستاد فرصتهای سرمایهگذاری سازمان آموزش فنیوحرفهای» منصوب شد.
نظر دهید