با اعتباری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال؛
کنسرسیوم مهارت سیستانوبلوچستان تشکیل شد

با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای در استان سیستانوبلوچستان، کنسرسیوم مهارت استان با هدف توسعه آموزشهای مهارتی تقاضامحور از طریق تقویت و توسعه زیرساختهای آموزشهای فنیوحرفهای با اعتباری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال، تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور، اعتبارات مورد نیاز این کنسرسیوم در سال آینده از طریق تخصیص ۱۰ درصد از اعتبارات اختصاصی سازمان آموزش فنیوحرفه ای کشور، اعتبارات مسئولیت اجتماعی هلدینگها و شرکتهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مشارکت همزمان استانداری از محل منابع استانی (تا سقف ۵۰ درصد منابع ملی) تأمین خواهد شد.
سفر رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای به استان به سیستانوبلوچستان؛
«غلامحسین محمدی» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای در آستانه بزرگداشت ایاما... دهه فجر به منظور توسعه رویکرد جدید سازمان در راستای تقاضامحوری و مشارکت با صنایع در تربیت نیروی انسانی ماهر به استان سیستانوبلوچستان سفر کرد.
افتتاح سالن سنجش صلاحیت حرفهای آنلاین مرکز خواهران زاهدان
در راستای تسریع در برگزاری آزمونهای آنلاین، کاهش زمان انتظار و هزینههای آزمون کارآموزان، سالن سنجش صلاحیت حرفهای آنلاین در مرکز خواهران زاهدان افتتاح شد.
توسعه آموزشهای مهارتی منطبق با زیستبوم استان
محمدی، در بازدید از طرحهای توسعهای کارگاههای آموزش مهارت زاهدان و گفتوگو با مهارتآموزان و مربیان بر توسعه آموزشهای مهارتی منطبق با زیستبوم استان تأکید کرد.
بهرهبرداری همزمان از پروژه شبکه گازرسانی و تجهیز گرمایشی پنج مرکز آموزش فنیوحرفهای استان
در این سفر، پروژه اجرای شبکه گازرسانی داخلی مراکز آموزش فنیوحرفهای استان سیستانوبلوچستان و تجهیزات گرمایشی با اعتباری بالغ بر ۵۲ میلیارد ریال در مراکز شهرستانهای زاهدان، زابل، زهک، خاش و ایرانشهر بهصورت همزمان افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
همدلی و وفاق، رمز توسعه سیستانوبلوچستان
رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور در نشست با کارکنان آموزش فنیوحرفهای، اعضاء کانون انجمنهای صنفی، آموزشگاههای آزاد و بخش خصوصی استان سیستانوبلوچستان، همدلی و وفاق را رمز توسعه این استان برشمرد.
وی، دستیابی به نظام مهارتآموزی عادلانه و اشتغالزا با راهبرد تقاضامحوری، تنظیمگری و مشارکتجویی را سیاست کلان و رویکرد جدید این سازمان، اعلام کرد.
امضای سه تفاهمنامه همکاری برای آموزش، تربیت و ارتقاء نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع
در حاشیه کارگروه توسعه مهارت استان سیستانوبلوچستان، سه تفاهمنامه بین ادارهکل آموزش فنیوحرفهای استان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اداره کل آموزشوپرورش استان و خانه صنعت استان منعقد و به امضاء طرفین رسید.
این تفاهمنامهها بخشی از سازوکار اجرایی تشکیل کنسرسیوم مهارت استان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال برای آموزش، تربیت و ارتقای نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع و شرکتهای استان خواهد بود.
معاون وزیر در این جلسه با بیان اینکه این استان با دارا بودن نیروی جوان، ظرفیت بالقوهای برای اشتغالزایی و آموزشهای مهارت آموزی دارد، سیستانوبلوچستان را از اهرمهای کلیدی در توسعه ایران عنوان کرد.
وی فقر مهارتی و ضعف فرهنگ کار را از عوامل بیکاری جوانان استان دانست و افزود: با مهارتآموزی و استفاده از پتانسیلهای جغرافیایی و مرزی و معدنی، سواحل مکران و روزآمد کردن برنامه آمایش سرزمینی استان و با همکاری بخشهای مختلف، عرضه و تقاضای شغل در استان بهبود خواهد یافت و ناتوانی در نیروی کار برطرف خواهد شد.
امضاء تفاهمنامه همکاری آموزشی مشترک با معدن طلای صدر تفتان و خانه معدن شهرستان خاش
محمدی در بازدید از کارخانه استحصال طلای صدر تفتان، تربیت نیروی ماهر و بهکارگیری آن در معادن منطقه را موجب توسعه و شکوفایی اقتصادی عنوان و تصریح کرد: تمرکز بر مزیتهای منطقهای، عامل بسیار مهمی در توسعه متوازن و رفع عقبماندگیهای منطقه است.
رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای در راستای توجه به مزیتهای منطقهای و توسعه متوازن منطقهای از امضاء تفاهمنامه همکاری مشترک ادارهکل آموزش فنیوحرفهای استان با شرکت معدن طلای صدر تفتان، خانه معدن استان، نظام مهندسی معدن و ایجاد قطب تخصصی معدن و صنایع معدنی در خاش خبر داد.
نظر دهید